Lite allt möjligt 29/12-09

Idag ska jag jobba från kl 16-20.Det blir rätt skönt, har inte jobbat på typ en månad, å jag behöver pengar, man är alltid så fattig den här månaden.. Annars har julhelgen och de varit trevlig, på juldagen blev de lugnt, pappa, alle och jag spelade kort och sånt. Annandagen gick jag och Alle på min "kusinträff", de blev utgång för våran del, vi gick på allstar och sedan Olivers, vilket var rätt skoj. Idag ska vi väl kasta skrot på kronan, om nu Alle kan vakna någongång..




Dagen före jul 23/12-09

Håller på packa, ska åka upp med pappa till överkalix någongång vid 13-14 tiden. Allt är så stressigt, slå in julklappar, fundera om man glömt att packa med något and so on. Men de blir skönt att åka upp, var så länge sen jag var dit.. Måste även hinna städa i lägenheten innan jag åker, de är så tråkigt att komma hem när det är stökigt.. Men alla bloggläsare får ha en riktigt god jul!! =) Höres!


091222-två dagar kvar

Jag har precis vaknat och håller på koka lite kaffe, efter kaffet blir de att duscha och sen åka in till stan med Alle, han har fått semester nu så då kan vi passa på att kolla på julklappar. Jag var och gjorde tentan igår i byggnadstekniken, och de kändes ut som att jag klarade det, men det återstår ju var läraren tycker :) Skulle bli galen om jag måste göra om det, har så mkt att plugga till nu så jag vill inte ha ytterligare läxor och prov. Ska åka upp till överkalix imorgon, blir att fira jul på Boheden, så ska väl packa och sånt ikväll. Fan vad surt det är att de kommer vara 23 på hotellet :(


Städa/tvätta 18/12-09

Igår var en fullspäckad dag, pluggade på tentan med ida på Holms, sen ut på några affärer och kolla efter julklappar, göra knäck, ta hand om Nathalie, Pyssel på Sebastians skola, och sen blev de att fara och handla lite på coop forum. Var helt död när jag kom hem haha.. Barn är verkligen energikrävande!
Håller på att tvätta kläder för fullt, såg att de inte fanns en enda tid fören efter jul, så fick lite panik.. Sen blir de att "storstäda", så att de är fint när man kommer hem efter julen.. nä nu ska jag sitta och plugga en stund.

Lucia 13/12-09

Godmorgon! Idag är det lucia, missade att se de på tv, eftersom jag somnade om, hehe, de har typ varit så varenda år för mig..
I fredags partajade jag lite grann med några kompisar, och de var kul :) Igår var ju då en värre dag, bakfull och vara hundvakt åt Emilias lilla vovve, fyfan vad busig hunden är, var helt slut när jag lämnade igen henne :) haha
Idag blir de väl att plugga och städa.


Imorgon får jag lov! :)

skola är så kul! 7/12-09

Har varit en seg dag på skolan, bara föreläsningar från 10.15-16.15, har nästan helre vanliga lektioner så går tiden fortare..Men that´s life! Efter skolan åkte jag & Alle för att hämta ut tapeterna vi beställt från colorama, så jäkla snygga. Kommer bli jätte fint i köket, så imorgon ska vi väl hänga upp dem.. Golvet är helt färdigt, så de är inte mkt kvar nu, bara småfix. Imorgon är jag ledig, och då blir de att plugga på tentorna, fick veta att tentorna i juridiken och marknadsföringen tydligen ska vara 11/1 och 15/1 plus tentan som jag ska ha 21/12,, mmmm jätte kul, NOT!  

party 5/12-09

Igår kväll blev de lite partaj och utgång, med Malin och några andra vänner, de blev väl inte så lyckat när vi skulle gå ut, bara en massa gorm om var, när, hur, and so on, as usually. Varför kan man bara inte ha kul när man ska ut å festa, vad är de för vits att hålla på tjorva en massa hela tiden?! Nåja, de var ju roligt att förfesta och efter ett Max besök i stan åkte jag hem för att sova.. Idag har jag bara suttit och ätit daim och kollat på reprisen av Idol, men fyfan vad Erik ÄGER! Lite tråkigt faktist att Tove åkte ut, men men sånt händer.

Julpynt 2/12-09

Äntligen har det kommit snö!! :) Har pluggat idag på marknadsföringen och tentan i byggnadsteknik, sen blev det att julpynta, så de blev verkligen julstämning. Nu ska jag lägga mig och försöka sova, skola imorgon sen blir det att hämta Nathalie på dagis, eftersom Linda och Micke ska upp till stugan över dagen, så då blir jag barnvakt, då är det bra att vara pigg och allert när man ska ta hand om busungen :)


RSS 2.0