Fiskekyrkan 29/3-09

Har nyss vaknat och satt på lite kaffe, men vi har glömt köpa mjölk så jag får dricka det svart :(
Hur som helst var jag och gjorde högskoleprovet i går, det var kämpigt måste jag säga!
Jag var helt yr och hade huvudvärk när jag kom hem, gissar att det berodde på att jag hade suttit och tänkt i ca 9 timmar. Men nu är det gjort, och jag är glad att jag gjorde det!
Nu återstår bara att se på vilken "nivå" jag ligger på..
Efter att ha vilat och så på eftermiddagent så gick jag till Ida. Vi hade planerat att göra fläskfile och potatisklyftor, och så drack vi någon öl..(Maten blev perfa). Sen tog vi en taxi till stan och gick ut på fiskekyrkan för att höra "Elvis"...
Han var väldigt bra på att sjunga, men inte var det värt att betala in 170 kronor för 1-2 timmar..
Vi var ju inte speciellt på G i går,, pga, högskoleprovet..
Det var synd att allt var på samma dag, men men, vi slapp då ta taxi hem, Alle kom och hämtade oss för han hade varit i ökx och kört skoter med ett helt gäng, den lilla fuskisen :P Men han har lovat att jag ska få fara i dag och köra skoter här i luleå, men vädret är piss tråkigt ute. Hoppas det blir soligt under dagen eller att det åtminstonde slutar snöa..

Högskoleprov imorgon 27/3-09

Sitter i Alles bil nu, har lånat Tommys bärbara dator... Dom håller på fixa skotern inför i morgon, dom är väl klara snart hoppas jag!!! För jag vill sova, har så mycket att göra iordning med i kväll eftersom jag ska göra högskoleprovet i morgon.. Det börjar 8:30 och håller på till ca halv 5, det är jobbigt eftersom jag måste stiga upp klockan 7 en lördag.. inte kul,,,,,,,, Annars har jag bara varit på skolan i dag och sedan var jag till Lindas jobb och kollade läget.. Har också hunnit med att vara på storheden en sväng och så.....Nä nu ska jag avsluta och kolla hur de går för Alle och Tommy.

Stan hela kvällen! 26/3-09

äntligen har jag kommit hem, fick skjuts av Malin, så skönt för då slapp jag ta bussen och de. Har varit på stan i flera timmar med Ida, Lotta, Malin, Emma och Pär. Jag köpte två halsdukar, en vit och svart, kunde inte bestämma mig vilken färg jag skulle ta så då blev de båda, men dom kostade bara 19 kr st.

Idag har jag varit på praktiken som vanligt, gick hem lite tidigare i dag.. För jag skulle ta ett blodprov eftersom jag har varit förkyld sen augusti, så nu firar jag 8 månaders jubileum, haha* Nää men jag kände att jag var tvungen och ta tag i det, så jag någongång kan bli frisk.,, Så jag hoppas jag får pencilin eller nått, håller på bli galen..

Imorgon blir det skolan, ska få igen matteprovet, hoppas jag klarade det, de kändes iallafall som att jag klarade det när jag gjorde provet.. Nåja,, tänkte skippa idrotten, har fasen inte pluggat på provet, så ska försöka få göra det nästa vecka... Man har ju haft tusen andra saker att göra...

Ska väl ta bort sminket och lägga mig och se en film,, för Alle har farit till Robin för att laga skotern tror jag....

Våffeldagen! 25/3-09

Har haft fullt upp i dag... Är trött som fan nu,, Började kl 7:30 på morgonen... På lunchen passade jag på att åka in till stan för att hitta en present åt Alle.. Så jag köpte hårvax och en David Beckham parfym åt honom, så han blev ganska nöjd. Igentligen hade jag velat köpa ett fiskesoö/kastspö, men de hade blivit så hög kostnad.. Så de kanske han kan få närmare somaren.. Nåja, de har ju varit våffeldagen! Så jag och Alle gjorde våfflor med grädde och jordgubbssylt, gott! Nu under kvällen for jag och hälsade på Ida inne i stan, Alle skulle ändå till Boden och hämta skotern så då passade jag på att åka in till stan med honom... Så jag och Ida har suttit och surrat och kollat på tv, mer spännande än så var det inte.. :) Idag fick jag pengar, vilket var väldigt bra.. Har fått bort några skulder nu,, sköönt!!


Födelsedagskalas! 24/3-09

Idag har jag varit på praktiken slutade halv 5, jag frågade även efter vikariat, och det fick jag, så förhoppningsvis ringer dom in mig när någon är sjuk... Troligtvis får jag inte jobba dära till somaren för då behöver dom så få personal,, Så jag vette tusan vars jag ska få jobb i sommar !? Håller på bli vansinnig när de inte finns nått att välja på....... Nå iaf så for jag hem och lagade mat och fixade innan alla skulle komma på Alles kalas i dag. Så de har varit en stressig dag,, Jag hann inte köpa nå till Alle i dag heller, men de får jag ta och göra i morgon när jag får pengar.. Problemet är vad jag ska köpa?! Han vill varken ha klocka, underkläder eller parfymer. Så imorgon ska jag passa på att fara med pappa under min två timmars lunch och hitta nått att köpa åt Alle... Annars blir de väl filmkväll och slappa, vi ska ju båda två upp på jobben i morgon,, jag börjar halv 8, huja!!

Grattis på 24-årsdagen Alexander! :) Puss!


G-vare och annat! 23/3-09

Helgen var jätte bra.
Jag var framme i G-vare runt 13 tiden i fredags. Då packade jag upp grejerna i stugan, och sen åkte jag på marknaden. På kvällen gick jag, Linda, mamma och Alle ut på krogen, men de var inte så värst bra, alla var så himla gamla..
Så de var då inte värt 120 kronor.. Men men sånt händer..
Lördagen blev vi bjudna på middag hos farmor allihopa, och sen så gick vi på marknaden, jag köpte en västa och någon tröja, mycket fint...
Sen köpte vi lite gotta, och myste framför tvn på kvällen, jag och linda var så himla bakis. haha*. Så de blev lugnt, men det var skönt..
Söndag åkte jag och Alle upp på dundret och tog några bilder, sen körde vi runt lite för att se slottet och sånt dära..
På eftermiddagen köpte vi skrovmål allihopa.. Senare på eftermiddagen började jag packa för hemfärden, Alle och jag skulle ju bila till Luleå, Linda, Micke och ungarna skulle ta tåget på kvällen..
Eftersom vi körde bil så åkte vi förbi ökx och hälsade på Malin i lägenheten, och satt dära en stund, för att sträcka på benen typ...
Så vi kom väl hem ca 21 på kvällen, var ganska trött efter att ha åkt bil 30 mil.. Så de blev en tidig kväll..
Men jag är då nöjd med helgen,, Det ända negativa är att jag har spenderat så himla mycket pengar :(






I dag gjorde jag matteprovet vilket jag tror gick bra, så jag hoppas på att få ett G. Sen åkte jag hem till pappa för att äta och efteråt åkte jag och Alle till Linda och Micke för att kolla på Hockey. Imorgon fyller Alle år, så då måste jag ordna nå fika efter jobbet, slutar halv 5 imorgon :( Det var lite dåligt, när jag har så mycket att göra..Sen så har jag inte ens köpt nån present åt han, så de blir väldigt stressigt i morgon..

Gällivare i morgon! Torsdag 19/3-09

Äntligen torsdag!
Har varit på praktiken i dag, vilket gick jätte bra.
Slutade lite tidigare eftersom jag skulle på middag och så dära..

Nåja i går var jag till Ida och pluggade för fulla rullar, sen åkte jag hem till mamma för att sova, orkade inte vänta på att Alle skulle komma och hämta mig, var så jäkla trött och klockan blev ganska mycket..

Har haft ont i huvudet nu hela eftermiddagen, så har försökt vila en liten stund.
Men har tvingat mig upp nu och gjort lite kaffe, kan ju som inte sova hela kvällen..

Har typ tusen saker att göra i kväll känns det som..
Ska packa inför resan till Gällivare som bär av halv 9-9 på morgonen i morrn..
Har varken packat sängkläder eller grejer för eget bruk...
Jobbigt eftersom man är så seeg.. Sen så har jag de dära pissiga matte provet på måndag, så jag måste försöka plugga på de också i kväll,, lär ju inte göra de i g-vare..

Men jag åker då upp med mamma och pappa i morgon, Linda, micke och barnen tar tåget, Malin och Tom skulle ta bussen, å alle kommer med bilen på eftermiddagen när han har slutat jobbar..
Han vet inte riktigt ännu om han jobbar halvdag eller heldag..
Jag hoppas att han får sluta lite tidigare, eftersom att jag och malin hade planerat att vi skulle gå ut på krogen under kvällen med grabbarna....

Laddar väl upp lite bilder efter helgen.. Så får ni kolla.

Ha en trevlig helg!

För många läxor, och för lite tid! Måndag 16/3-09

Idag har jag varit på skolan, och de gick prima!
Synd bara att man varit tvungen att sitta i skolan när det har varit solit och 7 grader ute..
Hade varit perfekt att fara och åka skidor...
Men men de får jag ta och göra en annan dag, när de finns tid för det..
Blir mycket nu här framöver, har 3 prov nästa vecka och till helgen ska vi åka till Gällivare och ha kul.
Så de lär inte bli att jag kommer plugga så mycket..
Efteråt kom Alle och hämtade mig, så jag slapp gå den gröna milen, mycket skönt :)
Nå iaf, så åkte vi till Linda och drack lite kaffe, sen begav vi oss hemåt.. När vi kom hem, så hade frysen gått sönder, så jag fick ta och ringa felanmälan, så de ska komma någon kille i morgon på morgonen och kolla upp det, tills vidare har vi fått låna en frys av lulebo...
Annars har jag bara hållt på plugga på högskolaprovet, usch de kommer ju vara jätte svårt, och jag kommer typ inte klara det..
Det verkar omöjligt just nu!
Nåja imorgon ska jag på praktiken, hoppas dagen går fort, och inte kommer vara så seg....


Söndagar är så deprimerande! 15/3-09

Ja nu är det söndagkväll igen..
Usch vad det är deprimerande när helgen håller på att ta slut, då vet man att man har en hel vecka framför sig med skola och praktik, bläää*...
Igår var vi och hälsade på Linda och Micke, Alle och Micke tog någon öl, så vi hade planerat att ta bussen hem, men vi orkade inte så vi sov över ist...
Har börjat däcka jätte tidigt på kvällarna, igår blev de typ halv 12,, så jag steg upp halv 8 idag..
Det är rätt skönt att stiga upp tidigt, men de är lite jobbigt att vara vaken ensam i flera timmar, skulle gärna vilja sova till typ 9 eller nå, men men thats life!
Idag har jag inte gjort nå typ, har suttit och sett The Hills hela eftermiddagen, de är ju så himla braa, man fastnar i det totalt och kan inte sluta se! Beroendeframkallande* :)
Annars har det inte hänt så mycket ikväll jag och Alle for för att handla på Willys, sen så åkte vi på kioskpiraten och köpte godiiis, har längtat efter godis i flera dagar, men det har inte blivit att jag orkat köpa nånting..
Så de blir movie-tajm framför tvn och äta godis ikväll...



Lördag 14/3-09

Det är så skönt med helg! :) Har precis vaknat, har gjort kaffe...
Steg upp ganska tidigt men jag var så himla trött igår så jag däckade typ kl 11...
Nå i går var jag på skolan sen gick jag in till stan till lägenheten och träffade Alle och Ida, så vi satt där en stund.
Ja sen for jag å Alle och hälsade på Linda och de, så det hände inte så hemskt mycket i går,, jag och Alle var barnvakt en stund under eftermiddagen/kvällen och sen blev de film och sova..
Ska försöka få upp Alle, de var tänkt att vi kanske skulle fara till Niemisel (idas stuga) och hälsa på under dagen, kanske köra lite skoter och åka skidor?!
Skulle vara skönt att vara ute en hel dag man blir lite seg av att sitta inne i lägenheten...
Men vi får se vad som händer.........
Nu är kaffet klart.



Onsdag 11/3-09

Har varit dagvild hela veckan, trodde det var torsdag idag, men de var bara onsdag :P
Fick magsjuka i söndags vilket var jätte trevligt (not!), spydde typ 11 ggr, känner mig inte riktigt kry ännu......
Har ju som inte ätit nå sen i söndags...
Men nu har man då gjort bort den där hemska sjukan, så förhoppningsvis så slipper jag få den på några år :)
Brukar ju ta några år emellan spysjuka....
Nåå iaf så ska jag på praktiken imorgon, börjar kl 8, så de blir spännande att få prova jobba dära..
Hoppas jag inte får så himla jobbiga tider..
Jobbar gärna 8-16 eller nått sånt...
Idag har jag varit till Linda och hälsat på, sen så for jag hem till pappa och såg the hills och käkade lite grann, efteråt blev de att handla lite på ica och fara hem till lägenheten..
Alle åkte precis till Robin för att skruva i någon skoter, jag orkade inte följa med, inte så kul att sitta å kolla på när dom skruvar!?
Så ist blir de att lägga sig framför tvn och dricka saft och se en film, mycket bättre, än att sitta i ett garage. :)
Nä nu ska jag ta bort sminket och bädda ner mig,, är jätte trött...

 


Fredag 6/3-09

Fortfarande grått och tråkigt väder ute...
Tänkte fara åka skidor men de var ju inte så motiverande väder så jag skippade det.
I går var jag och pappa till stugan och fixade dära,, vi for runt halv 10 på morgonen dit sen så åkte vi förbi överkalix och jag kollade på Malins nya lägenhet,,, den var finfin :) Sen åkte vi hem till Luleå runt 9 på kvällen. Så då åkte jag hem till lägenheten och såg en film med Alle.. Jag var så jäkla trött när jag kom hem eftersom jag hade varit ute hela dagen, så de blev en rätt så tidig kväll för mig....
Nå iaf, i dag är det fredag så har funderat lite grann på vad man ska göra i kväll!?
Var lite sugen på att gå ut, men de går ju så himla mycket pengar...
Nåja jag, Alle och mamma ska äta tacos ikväll så det blir gött!!



Onsdag 4/3-09

Ja nu var det ett par dagar sen jag skrev hära.
Har haft fullt upp med min sida på devote. Kolla om ni har lust Escada.devote.se.
Tycker faktist det var lite roligare på den hemsidan än hära, var ju mycket enklare att göra om sidan och så..
Nå men hur som helst har jag inte gjort nått speciellt i dag.
Men i morgon har jag och pappa planerat in att åka till stugan antingen över dagen eller så blir det att sova över, beror lite på hur länge de kommer ta att göra alla grejor dära...
Har annars bara varit hemma och slappat och sen tog jag bussen till pappa och käkade mat, vilken lyx va?
Slippa göra egen mat.
Ibland vill man vara liten igen så att andra tar hand om en :)
Nåja nu ska jag försöka få Alle att hitta på nått kul...
Blev lite less å sitta hära.....


Måndag 2/3-09

Nu är det måndag igen.
I helgen har det inte skett så mycket. Har varit en ganska lugn helg faktist.
I lördag var jag och Alle ute på några affärer och sen for vi hem och spelade yatzy med Robin, Kåe, Madde. hehe...
På kvällen såg jag å Alle på en film, Sex driver, den var inte så värst bra men den gick och se...
I går så blev vi bjudna på middag hos Gunnel, fantastisk mat :)
Efteråt skulle grabbarna laga i Tommys bil så då valde jag att stanna inne med Gunnel och kolla på tv.. 

Jag vet inte alls vad jag ska göra under lovet, Linda och dom är sjuka, så dit vill jag inte fara, Ida har åkt till Ryssland och Alle är på jobbet plus att det är piss väder ute...
Så vad tusan ska man göra?


RSS 2.0