christmas tree

Ikväll blev de mys med familjen, julpyntade hemma hos mig och gjorde varma mackor och drack julmust :) Skulle ju vara ledig helgen MEN fick jobba lördag, och jag tog det (som vanligt), haha snacka om arbetsnarkoman man ÄR! Ajja de ger massor av pengar ;) Men då är jag ledig söndag, och på lördagkväll blir det partyy hemma hos mig, så taggar för det! ;D Sweet dreams
 
Granen blev såå fiiin :)

Estilo de vida

Tänkte på de här med livsstil,, de är något som jag verkligen har ändrat på under det senare året kanske tillochmed åren! Jag är inte alls den person jag var för exempelvis 3 år sedan.. Det är bara lite lustigt de där hur allt kan förändras, och hur man utvecklas och hur modig jag blivit. Det har hunnit hända mycket på ett år, jag har köpt en fin lägenhet, som jag är supernöjd med :) jag har hunnit se många kulturer när jag har rest mycket under det senaste året, jag har lärt känna fantastiska människor/vänner som betyder jätte mycket för mig :) Ibland måste man bara få vara glad över vilket bra liv man har!! Det tackar jag mina nära och kära för ;)
 Kroatien-primosten

work

Igår blev de en fullspäckad dag med shopping med mamma, sen hämtade jag isabell och nathalie så fick dem hjälpa mig julpynta lite mer hemma.. På kvällen kom Angelica och vi såg film och började titta lite på resor, haha man vill ju åka överallt men man hinner ju inte allt på samma gång :) Nu sitter jag å dricker kaffe å taggar inför jobbet!

the christmas feeling

Då har man jobbat klart helgen! Nu är jag ledig dem två kommande helgerna, YES så fucking skönt :D Kommer inte ihåg sist när jag var ledig en hel helg!? Imorgon blir de storheden och inhandla lite julpynt, sen julbaka med Angelica och på kvällen blir de movie-tajm med min fiina Anna :D Ikväll blev de att se cockpit, shit vad rolig den var :D Måste ses!

turn me on!

Snart kommer mammii å ska klippa mitt hår, är dags nu! Igår blev de fika på vårat place friends med Tina, annso, Veronica, Angelica, Maria och Anna :) sjukt trevligt var de iaf! Sedan blev de hem å mysa framför tvn :) Måsta börja inhandla julklappar snart, blir inte många i år då vi åker till Turkiet i september 2 veckor, och spanien nu i mars 2 veckor! Taggar för jobb kl 12!

back from spain!

Vilken fantastisk resa vi haft, jag å mina kära vänner :) Sitter å ska boka en ny resa nu i mars 2 veckor. Hemskt tråkigt att vara tillbaka i Luleå, regnar och ingen snö! Ska hursomhellst snart fara å jobba kväll, så då har man kvällen räddad iaf :)

RSS 2.0