Långfredag

Precis sett klart en gammal thriller från -99 The in crowd, älskar dem äldre filmerna.. :) Tog taxi till jobbet på morgonen,, inga bussar gick när de är långfredag, alla har åkt bort och cykeln har jag inte fixat igång,, nåja nån gång måste man ju lyxa till de haha =) Nu blir de sängen, för imorgon ska jag jobba 8.30-17.00, efter de åker jag upp till ökx och då blir de partaj och gå ut på hotellet.. Ha en trevlig påsk allihopa :)

Fynd 14/4-11

blev nöjd med de mesta som jag beställt från Nelly,, skorna passade, och klänningen var jätte fin, så nu längtar jag verkligen till sommaren så att jag kan börja använda den,, baddräkten var väl sisådär, så den skickar jag nog tillbaka. Har tyvärr inte fått paketet från bubbleroom ännu, och skinnjackan levereras sista maj, så de är lääänge dit.. Idag måste jag fara ut i skogen och hämta påskris.. Sen blir de väl att städa lite här hemma,, Hunden drar in så mycket lera utifrån.. Jag fyndade ett vardagsrumsbord på röda korset igår, som jag tänkte måla idag.. Blir att lägga ut ett par annonser på blocket imorgon,, så man får bort saker från källaren.

kläder

Jag måste bara visa hur sjukt fina kläder jag har klickat hem på nätet nu, så längtar sjukt mycket tills dem kommer :)

shabby chic och annat 13/4-11

Äntligen börjar solen och värmen titta fram, vilka vårkänslor man får =) Har börjat kolla lite på blocket efter någon gammal byrå/skänk i furu som man kan måla vit, lite shabby chic stil, och dessutom ett billigt allternativ, de är ju bara så sjukt dyrt att köpa en ny skänk, har iaf blivit helt förtjust i vita möbler, de är enkelt och de ser fräscht ut, hela shabby chic stilen älskar jag, både nytt och gammalt kombinerar man ihop :).. Så de blir att möblera om vardagsrummet framöver. Skulle behöva hämta påskris också och börja små fixa för påsken, eftersom jag nog kommer jobba ett par dagar under storhelgen, lär väl inte hinna annars.

RSS 2.0