Lördag, snart klart 28/11-09

Igår var jag och Alle och köpte nya vitvaror från Elgiganten, de blev nice, så nu är de inte mkt kvar med köket, bara tapetsera, kakla, sätta sista bitarna av golvet och in med vitvarorna.. Fredrik skulle väl också komma och dra elen någon dag åt oss, så att vi får spotlight under överskåpen. :) Så vi ska väl göra ett tyck nu under helgen och försöka bli klara med så mycket vi kan, så att man kan börja julpynta sen.. Har typ köpt klart alla julklappar, så nu återstår bara att slå in alla, har någon enstaka julklapp kvar att köpa, men de värsta är bortgjort ;) Har även varit ute och promenerat med Nova på morgonen, och ska försöka väcka Alle nu, så att vi kommer igång.

julhandlat 25/11-09

Har varit och julhandlat lite med Ida, hittade några stuffs som familjen ska få, tänkte slå in dem nu på en gång så är de bortgjort.. Imorgon ska jag på skolan och lyssna på en föreläsning, tråkigt! Håller på bli galen, hittar inte mina tentapapper, har typ rivit hela lägenheten, men inga papper syns till, bittert! Jag måste även fara och kolla på Twiligt:New moon, men har som inte hunnit när man har så mkt annat att göra..  


torsdag 19/11-09

Har suttit och funderat lite på hur jag ska lägga upp arbetet i marknadsföringen, har inte gått något vidare, de gick segt och jag hade gärna suttit och gjort något roligare.. Men men någon gång måste man ju ta tag i arbetet.. Idag har jag kollat på lite affärer, köpt en julklapp till syrrans son, och sen har jag varit ute och ätit med Ida, Emil och Emilia, jag åt fläskfile med lök, paprika och barbequesås med pommes, det satt inte helt fel :) Sen har jag suttit och kollat på mammas pojkar, de är ett ganska kul program att se, när mammorna ska välja sönernas framtida kärlek, jag skulle då inte vilja vara med som tjej, ganska avtändande faktist att en kille lyssnar så mkt på sin mamma när han är typ 30 haha. Imorgon är de fredag och då är det IDOL! De ska jag definitivt se, såklart tycker jag att Erik fortfarande är bäst. Så vi får se hur de går för honom imorgon!?

Filmtips:
The house on the left, rysare/thriller
Obsessed, thriller

Cleo 15/11-09

Jimmy Choo kollektionen finns bara i södra Sverige, så de blev inge shoppa igår, men man får ta och beställa ist. Jag, Alle och Ida var och kollade på lite kakel och tapeter på Trend 4 home, hittade då även lite grejer till toaletten, handdukshängare, och en hylla där man kan ha grejer, så ska väl montera upp det mot kvällen, är ganska bakis idag, var ut på Cleo i går med klassen, de var trevligt, men förfesterna är ju alltid bäst.. Så hade nog föredragit att sitta kvar på förfesten, men men,, har varit och ätit bakismat=skrovmål nyss med Alle, Elin, Petter och Gustav. Tror att jag ska lägga mig i soffan och kolla på gamla avsnitt av O.C..


695 Kr, men 70% rabatt,                                              700 kr, 70% rabatt, så fick båda för 300 kr. Kika in på butiken, dem hade jätte mkt fina grejer för bra priser :)

Godmorgon! 14/11-09

Gomorgon! Ska ta och duscha, sen blir det att fara och kolla den nya kollektionen av Jimmy Choo på H&M, sen tänkte vi även fara och kolla tapeter till köket, har ingen aning om vad vi ska välja, men de blir säkert något snyggt, de är ju så jäkla kul att hålla på med inredning i hemmet. :)

Igår blev de Idol, och jag tyckte faktist de var lite trist att Eddie åkte ut, han började bli rätt bra här på slutet. Var ju och handlade lite grejor till lägenheten igår, här finns lite bilder att kolla vad jag köpte.. Sen har vi ju även satt ihop soffan jag köpte, de blev nice..

Nya kuddfodral i lilatyg, 2 för 79 kr, och lysande pinnar i brunt för 149 kr.

fredag 13/11-09

Har haft fullt upp hela veckan med skolan, men nu är det äntligen fredag. Jag hade en redovisning igår om marknadsföring som gick perfa!! Är helt nöjd, trodde att jag skulle vara nervös men inte de :) Sen blev de att fara å ta sprutan mot svininfluensan, så nu är de bortgjort, ända nackdelen är väl att jag har sjuukt ont i armen.. Har nyss varit och shoppat en hel del "heminredning" så ska ta å fixa de. Sen blire idol :)

Klippa håret 6/11-09

Idag ska jag och klippa mig, helst vill jag ha uppklippt, men jag kan hinna ändra mig under dagen. hehe. Ska googla lite, och kolla om jag hittar några ideér, finns ju sååå MYCKET att göra med håret. Tjejorna ska också klippa sig idag med mig. Så vi hoppas det blir bra. Får lägga upp någon bild senare hur det blir :)
Ska städa idag, och försöka få ordning här, ska även försöka hinna göra klart marknadsföringen av vinterjackor idag, så slipper jag göra det under helgen..

torsdag 5/11-09

Har varit på skolan idag, vi har börjat komma igång med arbetet i marknadsföringen, så ska sitta och kolla nu vad och hur jag ska skriva... Ska fara på jysk och beställa en Divan soffa idag, men de kommer ta typ 10-dagar innan den kommer, vill ju ha den idag. Men men that´s life.. Blir mkt skönt att få en ny soffa, är så less på den vi har, ska kasta den så fort vi får chansen..

 Har kostat 7000 kr, men nu endast 4500 kr :) Längtar!

3/11-09 Stress

Usch vad stressigt det var igår, först jobbade jag från 9-13 och så var jag tvungen att skynda mig till skolan direkt, eftersom en föreläsning började kl 13, sjävklart så fick vi även veta att vi ska ha gjort ett arbete till den 12 nov. Så de blir liiite jobbigt att få ihop det, fick även huvudvärk igår, så de var inte speciellt skönt. Ska jobba idag från 12-20, så lär inte hinna med så mkt läxor ikväll.

Fick kläderna från Nelly igår, tunikan var jätte  fin, så den ska jag behålla, men klänningen med leopard mönster skickar jag nog tillbaka... Får slänga upp någon bild sen!

mat 1/11-09

Idag gjorde jag fläskfilé med senapssås. Maten blev perfa.

Prova!
 1. stek paprika och lök, samt fläskfilén.
 2. Häll i matlagningsgrädde
 3. Tillsätt senap, lite soja, någon cl vatten, en tärning köttbuljong och svartpeppar samt vitpeppat!
Klart, mkt enkelt och framför allt gott!

Har även varit på storheden på förmiddagen, och shoppade lite på h&m.

Imorgon blir de att jobba från 9-13, sen skola.. Usch vad jobbigt!


mössa:99 kr, grå tröja:99kr, tunika:249 kr


RSS 2.0