Fredag 19/2-10

Igår kom jag hem från Kalix, tog bussen dit i onsdags för att hälsa på Alle, medan han jobbade gick jag på stan och köpte en klänning och en skinnjacka och sen åkte vi hem :) Har haft skola idag, men de gick inget vidare, försov mig på morgonen och sen så orkade jag dessutom inte vara på skolan hela dagen (latmask).. Lady har varit på hundsalongen idag och blivit klippt och hon blev såå fiiin, som en liten isbjörnsunge :)

Tänkte att de skulle vara kul med lite färgglada kläder och inte alltid svart eller vitt :) Skinnjackan har kostat 900 kr, men nu 150 kr

tänker på en polkagris när jag ser den här klänningen :) har kostat 500 kr, och nu 150 kr :)

Alla hjärtans dag 14/2-10

Glad alla hjärtans dag :) Har själv fått en ros och en chokladask av Alle, som jag blev jätte glad över, hade inte förväntat mig något speciellt idag. Håller nu på tvätta kläder, hade egentligen fått tid nästa lördag, men hade sån tur och fick tid ikväll.. Imorgon blir det skola, och ska försöka sätta igång och plugga på mina triljoner prov som är i mars, usch!

Puss


fredag 100212

Äntligen fredag :) Fint väder ute men de är riktigt kallt. Färgade slingor och klippte mig igår, vilket jag var jätte nöjd med. Vettetusan vad som händer ihelgen, funderar iaf på att gå en promenad med Nova, och hälsa på lite folk :)

Måndag 100208

Helgen har varit lugn, gick på stan med Ida i lördags och köpte ett par jätte fina jeans på JC, kanske hinner lägga upp någon bild. Sen har jag och Alle i princip bara varit hemma och hållt på koppla i ugn och häll, vilket blev nice. Så nu är de bara kakel och spothlight som ska uppi köket, så de får väl bli nästa helg när Alle kommer hem igen. Ska ta och plugga lite inför deltestet vi ska ha i dag :/ buhu och så måste jag hinna städa.

Onsdag 3/2-10

Imorgon kommer Alle hem, så de blir kul, kan vara lite enerverande ibland att vara hemma hos pappa, man drar inte alltid jämt om man så säger =) Känner att jag inte orkar sitta själv i lägenheten när vi inte har fått upp ugn och häll, så då passar jag på att skämma bort mig hemma hos pappa under veckorna när Alle är borta. Har varit på skolan idag och haft bokföring sen blev de att gå på stan med Ida en sväng och göra lite ärenden på skatteverket uti adressändring och kolla efter kläder :) Ska baka en sockerkaka nu och försöka hinna plugga. Byyee

Tisdag 2/2-10

Usch nu är det sånt där snöoväder ute igen, så är inte så motiverad att fara på skolan idag + att vi går till klockan 18, så de kommer bli en jobbig dag att se fram emot. :( Vettetusan om jag kommer orka lyssna på 5 timmars föreläsning, de är så fruktansvärt segt! Ska väl äta lite frukost nu och börja göra mig i ordning, ikväll blir de väl att fara och simma med mamma och Ida. :)

måndag 1/2-10

I lördags blev de party med Anna och hennes kompisar, först förfest och sen utgång på Olivers, där de var ganska röj för våran del :) De måste vi göra om igen snart! Så igår blev de att äta pizza med Anna, Alle och Isak. Grabbarna satt och retade oss för att vi hade bakfylleångest, så de var ganska kämpigt :) Men nästa gång är det eran tur att vara bakis, så då ska vi ge igen :) Sen blev de att fara och titta på lilla bäbisen som Linda har fått, så sööööt :) Idag har jag varit på skolan, och de gick finfint, förutom att jag inte hade klarat juridikprovet, men de är bara att bita ihop och göra om det. Btw jag klarade byggnadstekniken, fasen vad skönt! Nu ska jag promenixa till Ida. Pusspuss

RSS 2.0