sjukt trött efter en lång dag 27/4-10

Är helt slut, har varit på skolan å försökt göra klart upg. till seminariet som är imorgon, sen åkte jag hem å hälsa på pappa och då var farmor där + mamma + Linda, Micke och alla barnen.. Så de blev mkt surr, sen fara å prova märkesskor hos Linda, men hittade inget som passade mig riktigt, usch känner bara för att kolla på film å skippa läxorna, men måste verkligen bli klar idag med upg. inför i morgon, så man inte bara står där framme och säger eeeh?! Ajja de är väl bara att bita ihop och göra de!

Söndag 25/4-10

Har jobbat helg, fredag och lördag. Men de gick ju bra iaf =) Längtar till lönen kommer ;P fast de är ju ett bra tag kvar till de.. Blev att ta någon öl igår och fara till Björkskatan på fest, men var som helt seg efter jobbet så åkte hem tidigt. Hade ju hoppats på att gå ut på krogen men pallade inte de :P Men nästa helg när de är Valborg då jäklar blir de party, jobbar bara fredag då, så då har man hela helgen framför sig ;P Annars håller jag bara på tvätta kläder och ska sen hoppa i duschen och åka till storheden å spendera pengar ;)

Onsdag 21/4-10

Är extremt sötsugen, men pallade inte att cykla ner till statoil.. Funderade på att göra chokladbollar men de var också besvärligt, slö som man är :P Imorgon kommer Alle hem, så då ska vi hyra film och äta godis å bara vara allmänt feta :) Har annars bara varit på skolan idag, och försökt göra lite uppgifter i PM:et, tänkte väl fortsätta med det nu och kolla vad nästa uppgift är :) Skola imorgon 8:15, buhu!

Tisdag 20/4-10

Har precis ordnat klart på altanen, blev ganska nöjd med resultatet. Blir att göra mera där sen när vädret blir bättre, men huvudsaken är att jag fått upp trädgårdsmöblerna :) Helgen var ganska så bra, fredag var jag hundvakt och lördag jobbade jag å sen gick jag ut med syrran, men var ganska trött när vi skulle gå ut, eftersom jag hade jobbat hela dagen plus att jag inte fick sova nå på typ hela natten, pga vovven min höll mig vaken med att gnälla, vilket jag inte uppskattade lika mkt som hon :P.. Nå nu ska jag försöka göra lite på PM:et så att man kommer igång med uppgifterna.. usch vad tråkigt




Söndag 11/4-10

Igår blev de lite party hemma, hade gärna gått ut på krogen men ingen annan ville, så då skjuter jag upp de till nästa lördag, då jag och syrran surrat om att gå ut här någon helg.. Annars var gårdagens kväll hur trevlig som helst :) Så de måste vi göra om någongång.. Sjukt fint väder ute idag, så funderar starkt på att gå ut och göra nått..

Onsdag 7/4-10

Är uppe i ökx i syrrans stuga, vilket är otroligt skönt att bara få koppla av och mysa.. Igår såg vi styvfadern och käkade godis och glass, och var ute och körde bil.. Har umgåts med Malin idag, och vi har varit till allsjärv en sväng och sen bara surrit.. Snart blir de kladdkaka och tv. mums*

Måndag 5/4-10

Varför måste allt vara så krångligt? Allt är inte enkelt i livet.. Hade annars en jätte kul helg på hotellet i ökx och träffade en massa folk man inte sett på åratal.. Blev en sen natt, sov kanske 4 timmar igår?! så var sjuuukt trött när jag kom hem till luleå, somnade kl 10 på kvällen och vaknade vid 7 haha,, Håller på ladda upp för att börja storstäda lägenheten, ser fan ut som ett bombnedslag här.. usch vad jobbigt, funderar även på om man skulle åka upp till ökx imorgon och umgås med syrran och hennes familj i deras stuga, har som inga lektioner under veckan, och alla har rest bort, trist att sitta här själv.. Men får se vad som händer!? De jobbiga är att jag isf måste ta bussen vilket jag inte var så sugen på..

RSS 2.0