värk 17/5-10

Usch vad jag har ont i ryggen, satt konstigt eller vred mig knäppt på jobbet igår och SMACK så var värken där, typiskt när man är ledig från skolan och jobbet idag, så har legat i princip hela dagen och käkat värktabletter och bara haft allmänt tråkigt, hade tänkt göra tusen grejer men lär inte bli nånting av nått, frustrerande! Klarar inte av att bara sitta hemma själv och stirra i tvn, ajja that´s life! Skulle behöva göra läxor också, eller rättare sagt plugga på tentorna som är nästa vecka, kanske är en bra idé att göra de nu då? Förresten så har jag beställt en underbar klänning från Ellos som jag kollat på i flera veckor, har bara inte funnits i min storlek, men nu hade de kommit in 34/36, så då beställde jag på en gång :) Hoppas den kommer passa..

Fredag 14/5-10

Tog en road trip till Ökx idag med Alle, Gustav, Tommy och Gunnel, blev kanon väder under dagen och cirka +22 grader. Så jag åkte till boheden å hängde gäng med Linda, pappa, Micke, mamma och ungarna.. Åkte hem med Linda och Micke ikväll, Alle å dem andra kommer strax till Luleå.. Btw, ska visa hur klänningen blev som jag fixade :)

Satte dragkedja och gjorde snörning bakom ryggen, blev nöjd med resultatet

söndag 9/5-10

Helgen blev väldigt lyckad, förutom då att jag varit ganska förkyld å haft den förbannade hostan. Jobbade till klockan 18 igår, och efter de åkte jag och Alle till Anna och Isaks stuga, vi grillade, drack någon öl och surrade, så de var jätte trevligt.. Vi åkte hem vid 14 idag, så de har inte hänt så mkt, har mest hållt på plocka till här hemma och bara tagit de soft! Imorgon är det en ny måndag, hoja vad tråkigt de är.. Men har en mkt lugn vecka, bara lektion imorgon och på tisdag.. Sen ledig, om man nu kan kalla det?! Måste plugga på tentorna som är nästa vecka jeej.

onsdag 5/5-10

Igår åkte jag och Anna på rödakorset, och då hittade jag en jätte fin klänning för 40 kr, nackdelen var att den var alldeles för liten runt brösten men köpte den iaf, men då kom jag på idén att sy om den, och blev precis färdig med den, så jag blev nöjd med resultatet :) Idag har jag grillat med familjen och maten blev så himla good :P Har fått skit ont i halsen, så jäkla typiskt när man ska jobba i helgen, hoppas verkligen att jag hinner bli frisk till på lördag.. Ska lägga mig och se någon film strax å mysa...

Söndag 2/5-10

Valborg blev väl inte riktigt som man hade tänkt sig, hade velat gå ut på krogen men inte de, men det blev ändå kul under kvällen, jobbade, grillade tog någon öl å spela monopol med Gustav, Alle och Ida. Igår blev de extremt lugnt, var och shoppade lite på stan med Linda, och köpte en ursnygg sjal :)  Sen blev de filmtajm med Robin, Madde och Alle.. :) Idag MÅSTE jag deklarera och plugga, fattar inte varför man skjuter upp de tråkiga hela tiden? Ajja de är ju perfekt väder för att sitta inne å göra sånt idag ;P

RSS 2.0