Begravning 29/6-10

Usch vad dagen har varit jobbig med begravningen och allt, men nu är de äntligen över, och ska försöka vila upp mig inför jobbet imorgon, skönt att man börjar först kl 16, Anna har varit och hälsat på en sväng ikväll, så de var trevligt med lite sällskap, Alle jobbar ju borta så de kan bli lite trist ibland att vara ensam hemma..




måndag 28/6-10

Hade en underbar midsommar med familjen uppe på Boheden, vi åt god mat och tog några öl och bara kopplade av.. Har arbetat idag från 08-13, sen har jag bara slöat framför tvn och gjort absolut ingenting, gick på en promenad runt Lövskatan tidigare ikväll, ska väl lägga mig igen framför tvn men också kolla vad jag ska ha för kläder på begravningen imorgon, hoja vad jobbiga begravningar är, gillar de inte alls. Ska åka iaf runt 12, begravningen börjar först kl 13.. Vila i frid Karl-Erik.

Tapetval 21/6-10

Har försökt hitta passande tapeter till vardagsrummet, men jag och alle är inte riktigt överens på alla plan, så vi bestämde att vi förmodligen bara kommer ha en enfärgad tapet i hela rummet, så slipper vi vara oense om fondväggen. Har jobbat i dag till kl 13, sen åkte jag på jysk och köpte en ny tevemöbel.. Efter en runda på storheden fick jag sjukt ont i huvudet, så då var de bara att åka hem och lägga sig och försöka vila bort det, vilket funkade.. Jobbar hela veckan och blir ledig fredag eftermiddag, då ska vi åka till boheden och fira midsommar, läängtar! =)

kostat 1700, nu 900 kr

shoppingdag 15/6-10

Idag har jag fått lönen så då passade jag å syrran på att åka på en shoppingrunda, shoppade lite smink, accessoarer å en tunika. De är lite synd att vädret inte har varit de bästa för skulle gärna vilja börja använda alla klänningar som jag köpt för sommaren, ajja de är bara att vänta å se.. Ska väl sätta mig å se nå filmer, å bara koppla av..

Härliga sommarfärger.

Bälte, Lindex: 129 kr
Såå söta örhängen som jag bara var tvungen att köpa, 40 kr på Kapphal



en bra dag 9/6-10

Fick en ny telefon av Alle idag, är sååå himla glad, har verkligen varit i behov av en tele, eftersom den gamla kunde krångla då och då.. Har klippt håret på Sebastian ikväll, och blev ganska nöjd med frisyren.. Ska börja läsa Bree Tanners andra liv, nu nått när jag har tid, beställde den för någon dag sen.. Börjar jobba imorgon efter två dagars ledighet, så tyvärr jobbar jag helgen, ajja de ger ju pengar. Är även ganska glad idag eftersom jag fick skattepengarna, så nu behöver jag inte vara fattig hehe :) Var med Anna på stan på morgonen, har börjat små kolla på tepeter till vardagsrummet, förhoppningsvis ska vi tapetsera under sommaren..

Inredning

Nu  börjar "inredningen" snart vara klar i vardagsrummet, inväntar bara de nya tavlorna som borde komma på fredag kanske, eller nästa vecka, beställde städer, så hoppas de passar, för det är lite tomt på väggarna nu.. Sen ska vi börja fundera påvad vi ska ha för tapeter i vardagsrummet. Men här kommer lite bilder på hur de ser ut just nu..
Skänker nypris 3899 kr, nu 1000 kr

Matta 500 kr, och tv bord 350 kr


Databord 1350 kr.

RSS 2.0