Beslutsångest!? 31/10-09

Håller just nu på att tvätta upp kläder.. Har skjutit upp de så mkt så nu blev de lite stressigt, ifall man ska festa ikväll måste jag ju ha nått att ha på mig :) Funderar på 2 olika linnen, men jag har som inte bestämt mig ännu, och så vet jag inte vad jag ska göra med håret, våffla eller locka? Någon som har en idé? Själv är jag lite inne på att våffla, för jag har i princip alltid lockat håret när det är party, så lite variation kanske!? Vadå beslutsångest?



Jobbade igår vilket gick perfa! Sen blev de att kolla på Idol, ensam :( Alle och pappa höll på fixa någon bil hela kvällen, så jag fick nöja mig att vara ensam framför tv:n. buu.

Min topplista på Idolerna!

1. Erik- grymt bra på att sjunga alla olika låtar.
2. Tove- Cool med mkt energi.
3. Reeza- härlig röst.
4. Calle- sjunger mkt bra, men tycker inte att han "förmedlar" nått, rätt tråkig på scen.
5. Mariette- Ganska förutsägbar, jobbigt när hon måste kraxa med armen hela tiden.
6. Eddie- rätt bra, men kanske inte en idolvinnare.
7. Rahib- Fotbollsgrejen har blivit alldeles för mkt.

Halloween 30/10-09

Igår kändes som en evighet.. Hade typ inget att göra, eftersom jag inte kunde gå ut när jag var sjuk. Så då satt jag och beställde kläder från Nelly. Dom har så grymt mkt fina kläder, man vill ju ha ALLT! Så jag beställde en glittrig tröja för 600 kr, och en klänning, 500 kr... Har varit på H&M idag, men jag hittade inget speciellt att köpa.. I kväll ska jag jobba, och de är jag glad för.. Eftersom jag inte kunnat jobba under veckan så måste jag få ihop lite cash nu :D Annars blir de väl Idol, film och äta godis ikväll.. Erik och Tove är ju så himla bra ;) Hoppas dom går lååångt. Vilka är era idoler?!


sjuk 28/10-09

I söndags åkte jag, Alle och Gustav till Umeå för att shoppa :) De var en trevlig resa, åå de fanns så mkt kläder att kolla på men jag köpte bara ett linne.  Har fått vattkoppor, haha helt sjukt, men min systers barn har haft de, så självklart skulle jag bli smittad, precis nu! När jag skulle jobba hela veckan och jag har lov, så har tappat otroligt mkt pengar för att jag varit hemma och sjuk.. Sen lär de inte bli något partaj för min del under halloween, och det SUGER!

"Mitt motto"

Livet är hårt!


23/10-09 Lov!

Har inte skett så mkt idag, har tagit det otroligt lugnt (för att vara jag).. Skönt att ha fått lov i torsdags, de behövdes verkligen! Ända grejen är väl att jag ska jobba i morgon + hela veckan. Så jag kan väl inte kalla de till mkt lov, men de är ju perfa när man får lönen den 15 nov. Då är det ju dags för att börja kika efter julklappar, så man ska inte klaga.. På söndag blir det kanske att åka till Umeå, jag ville igentligen åka idag, men Alle ville fara på söndag.. Så får se om jag ska följa med, undrar om affärena är öppna när det är söndag?! Då tänker jag på klädaffärer. Någon som vet? Är som sagt inte i Umeå så ofta =) Ha en trevlig helg!!

18/10-09

Idag har de varit full rulle. På morgonen gick jag på en promenad, och sen blev de att umgås med Elin, Petter, Gustav och Alle. Grabbarna fixade de sista skivorna till kökstaket. Sen åkte jag och Alle till Therese och Jörgen, eftersom Alle skulle hjälpa Jörgen med någon bil, så passade jag och Therese på att plugga för tentan på torsdag.. Efter att vi pluggat en stund for vi en sväng till storheden och kollade på grejor, sen åkte vi fyra ut och åt på palma, (mums)... Ikväll har jag kollat på tv och pluggat, och bara slappat. Det kan vara skönt det också och inte alltid vara i farten :) Imorgon är jag ledig från skolan och jobbet, så då blir de väl att dona på med läxorna och sen träna med Ida.. Mer än så har jag inte planerat.

jobb och åter jobb 16/10-09

Har varit till skolan på morgonen vilket var rätt jobbigt för de är sånt skit väder ute.. Ska snart in till stan och fixa nå papper på skatteverket, sen blir de att jobba, från 15.30 till 20.10.. Efter jobbet ska jag skynda mig hem och se idol, med Alle, Anna och Isak :) Så de blir en slöö kväll.. Imorgon ska jag också jobba, från 9.50-18.10. Så de lär inte bli en spännande helg, mesta delen blir det väl att plugga och så. Men men man tjänar ju pengar, och de är ju bra att ha eftersom de börjar närma sig för att julhandla.. LÄngtar så tills jag får mitt s.ka "lov" nästa vecka :) Slippa plugga!

13/10-09

I går blev det att umgås med Malin, vi surrade och kollade på en film, senare på kvällen eller natten igentligen gick vi och hälsade på Daniel och Krille, så då satt vi där och surrade sen begav vi oss hemåt till Lövskatan.. Orkade inte fara på skolan idag, var så i hilma trött, blev rätt sent igår.. Så då har jag ägnat tiden åt att plugga på tentan, fyfan vad tråkigt.. Men man måst ju, tyvärr... Snart har man ju höstlov wiihii!! Då blir det att slappa, fixa lägenheten, jobba och vara i ökx.

Äntligen klar! Söndag 11/10-09

Nu är det söndag igen, så de händer inte så mycket, har donat på med lägenheten, och ÄNTLIGEN har vi fått till vardagsrummet och hallen.. De är så jäkla skönt, har varit NÅGOT jobbigt att bara ha ett sovrum att tillbringa dagarna i. Imorgon ska jag på skolan och lyssna på en föreläsning om skadeståndsrätt, börjar först kl 15, så de blir en lååång sovmorgon.. Ska väl sen fara hem till pappsen, och sova där under veckan.. Alle ska ju å jobba borta som vanligt, så de blir så trisst att sova ensam i lägenheten :) mesig?! haha. Men de är bra, för när man är hos pappa så sitter man typ å pluggar 24 timmar om dygnet, å de är ju perfa nu när jag ska ha tenta nästa vecka i byggnadsteknik.. Åh jag hoppas, hoppas å hoppas att jag klarar den, annars är de omtenta 2 dagar före jul, hur kul är det?! Inte roligt alls.. Ajja nu ska jag väl lägga mig och läsa en bok.. Byye

Mikaeli-marknaden 5/10-09

Ihelgen blev de att åka på Mikaeli-marknaden med ida, gustav och Alle. Jag och Ida for å förfestade med Malin sen blev de hotellet, de var rätt trevligt, men de var rätt så dött på hotellet, vilket var lite trisst..vi var igång rätt så sent på lördag kväll/natt, tror vi somnade runt halv 5, så man var rätt så död igår. ajja, man får skylla sig själv. Hursomhelst blev det inte att plugga någonting i går, för jag var så trött. Så ist har jag fått sitta och ta "igen" alla läxor ikväll, vilket var ganska så jobbigt. For till Ida och pluggade, men de går inte så bra när vi pluggar tsm, vi surrar för det mesta.. Imorgon ska jag på skolan, och sen blir de väl att fortsätta att plugga. :(


RSS 2.0