lördag 30/1-10

Har sett fram emot den här dagen, :) Linda kommer hem från BB, så att jag äntligen får se lill flickan, sen blir det att åka och jobba från 14.30-18.10 och efter jag slutat blir de att bege sig till Anna och partaja och att eventuellt gå ut på olivers! :) Hoppas vi får en trevlig kväll!

fredag 29/1-10

Var lite stressigt igår, skulle på s.ka intervjuv kl 14, på mäklarhuset angående praktikplatsen. De gick väl rätt bra så vi får se om jag får det =) Sen åkte jag och hälsade på Ida och kollade lite O.C med henne. På eftermiddagen fick Alle och Gustav köra mig till Örnäset för Linda fick fara på BB, och där fick hon en liten flicka :) Så de var ju roligt, Grattis till dig & Micke :)

Onsdag 27/1-10

Vädret är kaous idag, de snöar och blåser så att man nästan håller på blåsa bort. Så har inte varit ute speciellt mycket idag, suttit för mesta delen inne hos Linda.. Var en sväng på lektionen på morgonen och hade bokföring, sen blev de att bege sig hemmåt. Hade sån tur att pappa skjutsade mig fram och tillbaka till skolan =) Ikväll blir de väl att plugga en stund och så, förmodligen blir jag kvar hos Linda för att vara barnvakt ifall hon måste på BB.

Måndag 25/1-10

Ihelgen har det varit full rulle, vi satte upp bänkskivan i köket så nu är de bara kakel kvar och lite finputsning =) Igår åkte vi till Kalix och fixade i Alles "jobblägenhet" och de blev ju fint, gick på några affärer och köpte basvaror, sen blev de att åka hem, var ganska trött hela dagen igår eftersom jag och Alle sov i stan, blev en sen natt med O.C för mig och Ida ...

lördag 23/1-10

Igår gick jag och shoppade på stan med Ida och Amanda, hittade en hel del på reahyllorna, men har inte råd att köpa allt. Men de blev att köpa smycken, tunikor, hårgrejer och linne :) Får väl lägga upp någon bild sen på de...

fredag 22/1-2010

Då var de fredag igen :) så sköönt, slippa stiga upp och fara till skolan, har inte lektion förren nästa onsdag så de blir en lång helg, tänkte väl passa på att plugga en stund idag så slipper jag göra de under helgen :) Igår blev de filmtajm med Anna, Isak och Minna, de kanske inte blev så mycke film utan mest surr och svammel ;)

100118

Då var de måndag igen, usch vad jobbigt. ska på skolan runt 13 tiden och slutar kl 16, så de är ingen lång dag. Hade tänkt fara in till stan nu på morgonen och fortsätta leta efter praktikplats, men får se om jag hinner, hade även behövt gå på skatteverketoch fixa några papper.. Ihelgen arbetade vi som tusan med köket, vi tapetserade och målade, vilket blev jätte fint..

100116

gjorde tentan i går i marknadsföring, och de gick väl inte så värst bra, blandade ihop en massa. ajja, de är bara att bita ihop och göra om den i mars, och förmodligen kommer jag ha tre tentor att göra då, så de blir en intressant vår, borrrring. Har kollat efter en bok som vi ska ha i den nya kursen, och de var också surt, den kostan 900 kr, så de var de studiebidraget!

Fredag 15/1-10

har sovit fruktansvärt dåligt i natt, somnade inte förren 3, och vaknade ett antal ggr.. ajja, är inte så farligt trött nu iaf, lyssnar på musik och väntar på att kaffet ska bli klart. Har fått lönen idag, har varit sååå fattig hela januari, sen  är de bara att vänta in studiebidraget som kommer nästa vecka.. Ska plugga en sväng på provet så att jag är redo för ikväll, plus att jag ska in till stan runt 12 och skaffa praktikplatsen, jag hoppas att jag hittar en plats idag.

Torsdag 14/1-10

Vaknade precis, och tänkte koka lite kaffe, men då fastnade jag här vid datorn ist. Skulle kolla om tentasvaret i byggnadstekniken hade kommit men icke det.. Idag är jag ledig, och funderar på att åka in till stan och leta efter en praktikplats på någon mäklarfirma, vilket troligtvis kommer bli svårt! Har tenta imorgon mellan 16-20, så ska väl sitta och läsa på lite idag, och förhoppningsvis ska jag väl lära mig hela marknadsföringen, haha. Kanske en del iaf.
Ha en trevlig dag!

Kallt ute 8/1-10

Håller på tvätta kläder, och de är 30 minus ute, så de är jätte kul att hålla på springa fram och tillbaka till tvättstugan, NOT! Igår var de lika kallt så de blev inte att vara ute så mkt, var på skolan en sväng på morgonen och hade en redovisning som gick perfa! Men jag var så satans trött efter den, har svårt att vända om dygnet igen :P, idag blir de väl att plugga inför tentorna nästa vecka och även hålla på i lägenheten!

2010, gott nytt år *

Gott nytt år på er!

Mitt löfte i år är att försöka dra ner på socker och börja träna, men tyvärr så brukar inte dessa löften hålla speciellt länge, men man kan ju försöka =) De blev en lugn nyårsafton, jag och alle åkte till Linda och Micke, som bjöd oss på oxfilé och gratäng, vilket var perfa, efterrätten blev min specialare Pannacotta, sedan spelade vi lite spel och kl 00 åkte jag och alle in till stan och kollade på fyrverkerierna, sen blev de att åka hem och se lite movie.. Har nyss suttit och pluggat, men de var så jobbigt så jag tog "rast", funderar på att gå ner i källaren och måla om bordet jag köpt av Linda..

RSS 2.0