allt och inget

Jag känner att allt gorm ligger bakom mig nu, allt som varit har jag lämnat bakom mig, spelar ingen roll vad som händer nu.. De är så skönt att bara slippa tjorva..

Hursomhelst ska jag nog flytta till knöppelåsen, byta lägenhet med en tjej, å den var såå fin å hon tyckte min lägenhet var jätte fin, så jag hoppas hon kan övertala sin man som var lite mer skeptisk mot porsön. :) Jag håller tummarna..

Har varit ledig hela dagen, så varit å fikat på stan med Anna å sen shoppade vi lite, å sen blev jag bjuden på mat hos Linda å Micke, efter de for jag till Fredrik å klippte Sebastian, han blev så fin i håret, när moster hade varit där med saxen ;)

Imorgon börjar jag jobba igen, personalmöte också på kvällen! de är grejer de..

Ha en trevlig kväll

onsdag

Kaffe å smörgås, de blir väldigt avancerade maträtter efter jobbet ;) Sitter å kollar på bostadsrätter, men de finns inte så mycket att välja på, så jag hoppas marknaden kommer igång till våren. Är så sugen på att köpa lägenhet! Jobbat hela dagen, å jag blir ledig först söndag kväll.. That´s life! Väntar på paket från Nelly, jag hoppas de är fina kläder å skor som kommer imorgon :) Hade velat gå ut i helgen, iaf bara ta någon öl, men vi får se vad som händer.. Jobbar ju som sagt hela helgen.. Men nästa helg blir de party hemma hos mig! =)

lycklig

När jag vaknade på morgonen, kände jag mig ovanligt lycklig :) för de första är de bara -2 grader ute, ledig hela helgen, lönen kommer på onsdag, å jag ska till stugan idag. Sen försöker jag även lista ut vad jag vill göra med mitt liv, flytta från Luleå eller bo kvar?! Är ju liiite sugen på att prova flytta utomlands, se nått annat :) Har iaf suttit å klickat hem två par skor å en jeans från Nelly.. så längtar :) Frågade även chefen i går om jag, emilia å Anna får ta ledigt å åka utomlands i april. Men han skulle tänka på saken, så inget var solklart! ska äta lite frukost å packa ner datorn sen..


lägenhet

Jag insåg precis att tiden går såå jäkla fort, vi är redan inne i februari månad.. Fortsätter mitt sökande efter lägenhet närmare city, skulle vara toppen att bo centralt, men hur lätt är de att få lägenhet där!? Samtidigt sitter jag å kollar på lägenheter utomlands, kanske prova göra nått annat ett tag!? Komma bort från lilla Luleå och passa på medans man inte har några barn eller pojkvän för den delen :) Soligt ute idag å -24 grader. Har gått kanon bra att jobba helgen, ska även jobba ikväll samt hela veckan så blir inte ledig fören på torsdag. =) Men de är skönt att ha ett tidsfördriv, skulle inte palla att sitta hemma mer än en dag...

Hänt mycket 1/2

Jag har inte skrivit här på 100 år, känns de som! Men har haft en så otroligt jäktig å annorlunda höst å vinter! Allt hände på en å samma gång, kan man nog uttrycka sig! Men måste bara säga att allt känns helt okej efter de som hände.. Jag har världens finaste kompisar å jag har en jätte fin lägenhet och i princip fast jobb, så jag ska inte klaga. MEN jag saknar oerhört efter ett sällskapsdjur! Om de är nått jag lidit över under dessa månader är de saknaden att träffa Ice.

Jag å mamma sitter å tittar på resor till Kroatien, vi åker nog i maj ser de ut som.. Jag ska helt klart resa mer än jag gjorde förr! =) Har kollat lite smått på olika resor å är ju lite sugen på att testa jobba utomlands någon månad. 

Har nyss tagit en powernap för jag är leeedig imorgon! Så jäkla skönt efter ett 10 dagars pass!

RSS 2.0