bikini

<div style="text-align: center;"><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=p0X7SxIIywyLgV3U1qkTFmLkC5a8bHxHGKBX#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?"><img src="http://bikini.nelly.com/img/user/front_p0X7SxIIywyLgV3U1qkTFmLkC5a8bHxHGKBX.jpg" alt="Min designade bikini på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=p0X7SxIIywyLgV3U1qkTFmLkC5a8bHxHGKBX#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!</a></p></div>

tisdag 100330

Har varit på skolan och lyssnat på vad de nya kurserna kommer handla om, speciell fastighetsrätt samt modeller för intern styrning, jag själv tycker väl inte just nu att dem låter så där jätte spännande, men de kanske blir bättre med tiden?! Har även varit och handlat ljus idag och strax är toalettinredningen snart uppe, nu fattas bara handfat och "underskåp", men spotlight, spegel och skåp är redan på plats =) Så jag är rätt så nöjd.. Ska lägga upp en bild när allt är klart tänkte jag ;)

649 kr för underskåp och porslinshandfat samt 149 kr för ek skåpet

299 kr för den vita glashyllan och 95 kr för spegeln, spotlight för 179 kr 

tisdag 23/3-10

Idag blir det att sitta och läsa på om skatterätten, har tenta i den på torsdag. Skulle vara skönt att klara den. I fredags åkte jag, ida, gustav och Alle upp till ökx och på lördag morgon åkte vi till gällivare och hyrde stuga.. De blev att gå en sväng på marknaden och sedan på Dollars :) På kvällen blev de någon öl och en snabb sväng ut på krogen som inte var så lyckad, så blev att sitta och pimpla öl på natten och spela kort.



Lördag 13/3-10

Sitter hos Malin nu i ökx, och skulle göra vad som helst för att få en kaffe. Jag är så sjuuukt kaffe sugen, så tänkte väl gå ner på OK och köpa det. Annars var de rätt lugnt igår, Malin var chafför så vi åkte bara runt i princip.. Nä ska ta å göra mig i ordning så man inte ser så risig ut :)

onsdag 10/3-10

Nu har jag hittat ännu fler snygga skor, som jag överväger att köpa.. Måste ta itu med läxorna också, så ska väl försöka sitta en stund nu, sen blir de nog att städa, för de skulle behövas.


149 kr.

199 kr

Tisdag 9/3-10

Har nyss varit och simmat med Ida, vi var helt ensamma i badhuset och de var jätte skönt. Ska väl lägga mig och kolla på Seinfeld och somna in, måste börja plugga på proven imorgon.. Usch! Har även försökt rensat min garderob och tänkte väl försöka sälja vissa kläder, men men de är ett senare problem :P nattinatti!

Måndag 8/3-10

Då var de måndag igen, grymt skönt väder ute har varit +6.. Åkte på skokanonen och skulle köpa två par jätte fina sandaler, men då hade dem inte fått in de i sortimentet ännu, så de var jäkligt trist. Så då är de bara att vänta och se. Har försökt plugga till tentorna som är nästa vecka, men jag gjorde inte några speciella framsteg med de.. Har varit slö hela dagen, tror de beror på att jag var på skolan hela helgen, är fortfarande "tagen" efter de haha :) Nu blir de att försöka läsa lite och sen CSI.


söndag 7/3-10

Sitter och väntar på att kaffet ska koka klart, sen blir de att göra sig iordning och åka till skolan, har varit på skolan hela helgen och jobbat med ett grupparbete i extern redovisning/bokföring, fyfan de var/är de svåraste arbete jag gjort under min studietid.. Så idag ska vi sammanställa allt, så de lär bli en låååång dag.. Och så blir de att plugga hela veckan, har 4 tentor nästa vecka..


RSS 2.0