R.I.P Lady

Vi var tvugna att ta bort Lady i förrgår, vi åkte till Öjebyns djursjukhus men dem kunde inte rädda henne, de var inte livmoderinflammation som veterinären i Luleå sa, hon hade någon slags vätska i buken vilket resulterade i att dem inte heller visste vilken slags sjukdom det kunde vara, så dem gissade mellan 5 allvarliga sjukdomar som behövde stora operationer. Vi ville operera men dem sa att hon kanske inte kommer överleva det, pga, hennes ålder, och hennes skick i övrigt, hon var mycket tagen av värken och vi beslutade tillslut att hon inte skulle behöva plågas nå mer, och avlivad henne. De var typ de värsta som hänt mig och min familj. Vi var såå ledsna, och jag saknar henne jätte mycket. Min älskade lilla Lady.

Min lilla Lady

Igår blev min stackars 10 snart 11 åriga hund Lady allvarligt sjuk, väldigt slö och orkade absolut inte gå eller knappt äta något, pappa åkte med henne till veterinären där det fastställdes att hon har livmoderinflammation, vi har varit i valet och kvalet att hon ska få operera sig eller låta hon somna in, vi ringde till djursjukhuset på morgonen, men de skulle kosta ca 17000 kr att operara henne, vilket svårt beslut det är. Samtidigt är hon ju så gammal och risker finns ju att hon ändå inte orkar leva efter operationen och då är de ju "bortkastade" pengar. I hate it!! Eftersom jag inte har nå pengar för tillfället så är de mamma som måste ta de svåra beslutet, vilket inte är det lättaste att ta.

God Jul

Har haft en jätte trevlig julafton, sov hos syrran igår, så nu är man hemma igen och inväntar att mina älsklingar ska komma hem, Ice och Alle.. Imorgon blir de att fara på julrean och slösa lite pengar :)

I love London

Det gick helt bra att flyga till London, visst tyckte jag det var obehagligt, men jag gjorde det och de var så kul där borta. Vi har redan bestämt att vi ska åka dit igen till sommaren, och bo på Hilton denna gång, eftersom standarden inte var så hög på hotellet där vi bodde.. Men shoppingen var ju helt amazing och allt annat vi gjorde där.. Nu har jag börjat fundera på en resa till Frankrike, så nu måste jag tjata på Ida, Alle och Gustav att dem ska följa dit ;P Imorgon tänkte jag åka och shoppa lite julklappar, blir inte så värst många nu när man är så fattig :P



23 timmar kvar till London

Är sjukt nervös inför flyget imorgon, provade en lugnande tablett igår och den funkade verkligen, så de blir väl att ta två st inför flygturen imorgon. Har inte flugit på snart 2 år, eftersom jag blev så himla rädd sist jag flög. Jag hoppas verkligen att de kommer gå bra så att man kan börja resa sen också :) Vi ska träffa Ida och Gustav ikväll och kolla vad vi måste boka för biljetter till alla "sevärdheter". Ska även börja packa strax så vi hinner göra allt vi tänkt ikväll. Måste handla snus, korsord, tidning, och lite annat tjafs att sysselsätta sig med på planet.. Längtar sjuuukt mycket, jag kommer säkert shoppa som en galning ;P haha

RSS 2.0