sommar & sol 28/7-09

Igår blev de att ränna på stan och shoppa med Ida och Therese. Jag hittade en tröja och ett linne + lite nytt smink... Sen blev de att fortsätta fixa i nya lägenheten, vi har börjat sätta upp gipsskivor i sovrummet, vilket går betydligt fortare än att spackla.. Så nu är de bara någon dag tills vi kan börja tapetsera.. Alle ska även fara på Ikea någon dag och köpa ett Ikea kök, så då kan vi även börja installera det också... Så de börjar gå undan nu :) Ska jobba idag från 12-20. fy vad jobbigt, snart är de lulekalaset men jag kan tyvärr inte gå under helgen eftersom jag jobbar, ska iaf gå ut på torsdag kväll för jag börjar sent på fredag :) Längtar tills nästa vecka då får jag äntligen veta högskolesvaret.. 


23/7-09

Har varit uppe i stugan två dagar och bara slappat, i tisdags var jag, Alle, Linda och Micke och spelade bilbingo i Lansjärv i 5 timmar, men inte fasen vann man nånting fast vi hade ju ändå roligt.. Igår var vi och fiskade hela dagen typ, men jag fick bara en gädda på ca 4 kg, så de blev inge harr denna gång. Vi kom hem ganska sent igår eftersom jag ska jobba idag från 13.00-20.10. Blir så stressigt att fara hem samma dag som man ska jobba.. Ikväll börjar PDOL men jag kan inte åka pga jobbet, Är ledig på lördag men då ska jag på Micke & Elins dop..

ökx marknaden 20/7-09

De har varit en otroligt rolig helg på ökx marknaden, är fortfarande lite sliten sen festerna...Ska lägga upp någon bild.. Spenderade mesta tiden i öltältet orkade aldrig gå på hotellet, tyckte de flesta människorna som man känner var i öltältet, men då slapp man ju slösa pengar på inträdet.. Kom till Lule för ett tag sen, har ju varit på boheden, måste tyvärr fara och jobba snart, börjar kl 16.00-20.10... Men jag och Alle har funderat starkt på att åka upp ikväll igen, för jag är ledig tills på torsdag, och då börjar jag först kl 13.00.. De är ju så fint väder och i lule gör man knappast nått spännande, ända gångerna man är ute är ju typ när man går på stan eller far på en badstrand.. Så vi vill åka upp och fiska å sånt..  Sen kommer jag typ inte kunna åka upp så mkt mer på 2-3 veckor, för jag jobbar i princip varje dag sen :( Mina jobbigaste tider börjar till helgen.. buhu


13/7-09

Har varit och jobbat idag från 12.30-20.10, och de gick fint, var lite seg där på förmiddagen, men men sånt händer.. Igår såg vi film med Jörgen och Therese, Swinging vote, den var bra.. Ikväll har jag varit inne istan och umgåts med Ida och Gustav, så de har inte skett så mkt mera.. Funderar på att åka till stan imorgon och göra lite ärenden, måste även köpa hårfärg, är så less den hårfärg jag har nu, ett bra tag sen jag färgade håret sist.

12/7-09

Ja nu är helgen snart slut, dagarna går så fort.. I fredags jobbade jag och sen gick jag och Alle ut och åt kinamat, och efter de for vi och festade och badade bastu i gäddvik, så de var jätte trevligt. Men igår så blev de väldigt lugnt, vi var med Therese och Jörgen. Vi for typ bara och körde runt stan, spelade kort, och åt godis och maxmål. Men runt 2 åkte jag och Alle hem. Ikväll ska vi väl fara till dom och se film, jag måste kolla om jag får en tidigare tvättid så jag slipper sitta hemma hela kvällen, har så himla mkt att tvätta upp inför helgen och de, kommer som inte hinna göra nått under veckan, eftersom jag ska jobba..

byggarbetsplats 8/7-09

Jag är helt dööd. For och hämtade de nya tapeterna på colorama nu på eftermiddagen, så nu är de gjort iaf.. Har hållt på riva bort gamla tapeter i sovrummet i nya lägenheten, fyfan va tråkigt de är, gjorde ju samma sak i lulebos lägenhet på hertsön... Så man har sina gamla skräckminnen.. Men men, jag fick ju lite hjälp av Ida med att riva bort det, så då gick de fortare... Killarna rev hela köket, så de ser ut som i filmen drömkåken nu.. Tur att vi får ha kvar den gamla lägenheten till 21/8.. Då slipper man bo i en byggarbetsplats.. Så vi ska iaf försöka göra så mkt de går innan vi flyttar in dära.. Har varit en sväng på marknaden idag med Linda, och på andra affärer, men jag hittade inget speciellt... Men de är väl lika bra de, då spenderar man ju inte så himla mkt pengar.. Ska väl se någon film ikväll och äta glass :)


Lite allt möjligt 6/7-09

Har nyss varit i våran nya lägenhet och Tommys nya lägenhet, full rulle när alla flyttar samtidigt :) Vi var och fiskade i helgen och fick 4 regnbågar, eller vad tusen de nu är för fisk :) Har varit på stan idag med Ida, vi var och kollade på marknaden och fyndade lite linnen och sånt, sen gick vi även på shopping och köpte lite smink.. Efter shoppingrundan åkte jag till Linda för hon fyller år idag, så de blev tårta och annat gotta.. Ska frakta nya trädgårdsbordet jag köpt av mamma till nya lägenheten imorgon också så tänkte väl fara ut på någon affär samtidigt då :) Här kommer förresten lite bilder på de grejer jag köpte förra veckan och som jag fyndade idag:)

Linnena fick jag för 160 kr och så köpte jag 15 sockar för 100 spänn

Här är byrån jag fyndade från jysk, kostat 999 och nu 250, sen köpte jag även toatillbehör för 40 kr, och en duk för 5, panelgardinerna är från dollars 50 kr..

Och slutligen fiskarna jag och Alle fick ihelgen, så de blir att äta dom imorgon med pappsen!

fiske & annat 4/7-09

Igår åkte jag upp till ökx till boheden med mamma, kände att jag orkar inte sitta i lule en till helg, men de tråkigt är att de är dåligt väder hära.. Jag, Linda och Micke ska snart åka med färjan och upp till Lansjärv för att fiska... Så de blir kul.. Har även kommit på den perfekta presenten till pappa när han fyller år,, ett fiskespö, han har ju haft sitt i århundraden :) Så nu är de dags med något nytt.. Var förresten och köpte en möbel igår på jysk som hade kostat 1000 men jag fick den för 250 eftersom de var lite slitage på den.. Och så fyndade jag en massa förvaringskorgar, gardiner, toaletttillbehör osv, tänkte lägga ut någon bild på grejorna imorgon.. Så då är de bara att kolla :) Ajja ska packa med mina grejor nu, färgan går kl 12. Så vi hörs!!

3/7-09

Vaknade för en stund sen, och funderade på vad man kan ge pappa i 50-årspresent?! Jag hade velat ordna någon överraskningsfest, typ gå ut och äta på hotellet i ökx eller nå... Men jag ska prata ihop mig med Linda och mamma och höra vad dom säger, de är ju bara ca 2 veckor kvar nu tills han fyller år... Igår for jag ut och cyklade till Örnäset och träffade Ida, så jag for och visade henne den nya lägenheten.. När vi hade kollat klart på lägenheten for jag till Linda och Micke. Idag hade jag tänkt fara med mamma på storheden.. Vi ska kolla efter utemöbler. Jag måste kolla efter en ram till bilden jag har förstorat från balen..

Sol och bad 1/7-09

Igår blev de picknick med Ida, Lotta, Alle, Andreas och Nathalie, det var rätt så trevligt. Har varit och badat i karlsvik idag, och de var faktist första gången jag doppade mig den här sommaren, så de är jag glad för. :) Men på eftermiddagen fick jag ganska ont i huvudet, så man måste lära sig att dricka rejält med vatten när det är så varmt ute så man inte blir sjuk.. Blev att fara till den nya lägenheten ikväll med Alle, Robin och hans kompis och kolla läget vad som behövs göras osv, så nu har vi kommit fram till en hel massa ideer, och jag hoppas dom blir bra...

RSS 2.0